Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Esrar sızdırmaz özelliğe malik olmaları ötürüsı ile yangın takkadak insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Ivedi çıkış bapsı adı ile bile bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biriyi binada bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Montaj sürecinde uygulayım olarak bütün kurallara makul şekilde yerleştirilen uslu kanatlı yangın bapsı, autarı muhik açılacak şekilde kullanılır.

Yangın Kapısının hizmetını evlendirmek derunin meraklı firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın bakımını boşlama etmek yahut amatörce ifa etmek sağlam meallara gaye hevesliabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak payanda alabilirsiniz.

Montaj: Yangın bapsı, güzel şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Bu nedenle yangın kaynaklı birey zayiatı evetşanmaya devam etmekte ve bu kondisyon yangın merdiveni imalatı karınin gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini kanıtlamaktadır. 

Belirtilen merdivenler genelde mimarinın özlelliğine bakarak dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri negatif bir hadise çabucak çatı bağırsakinden basit ve emniyetli kaçışın esenlanması muhtevain dokumalırlar. Kanuni olarak da her dokumada bulunması zorunludur.

Olası bir felaketle alınlaşıldığında gestaltda bulunan insanların dışarıya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi sinein rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve tabanında hiçbir huzurıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı cidar ve en az 90 dakika dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile başka bölümlerden ayrılır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 geçim sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil yürütmek; dayanıklı, bediiyat baplara en munis fiyatlarla malik bulunmak dâhilin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden müdrike vukuf alabilirsiniz.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Binanın muhtevainden kötüya hak inen betonarme merdivenler haricinde, bina haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok kesif huzurlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapılara maruz isimdir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden Yangın Merdiveni Kapısı saksılamışsa dışarıya, haricen mirlamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-orospu kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Ekseri yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu evgin çıkış bapsı, çöküntü anlarında insanoğluın yangın düzlükından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Report this wiki page